Straipsnių paieška

Rubrika: Portalo atnaujinimai / Akcijos

PRIVAČIOS PASTABOS KIEVIENAME CV Pasikalbėjus su CV savininku telefonu, ne visuomet turėdavote kur užsirašyti pokalbio detalių, bendro įspūdžio ar rezultatų? O galbūt prieš skambinant kildavo abejonės ar nebuvo bendrauta seniau?
Visos mūsų paslaugos 2014 metais yra nemokamos. Nepraleiskite galimybės surasti darbuotoją už mažiausią kainą. Greita registracija. Registracija trunka ne daugiau 3 minučių, iškart po to galėsite talpinti darbo skelbimus. Pasirinkite darbo skelbimo publikavimo trukmę. Skelbimą publikuokite tol, kol rasite tinkamą darbuotoją. Talpinkite konfidencialius darbo skelbimus be kontaktinių duomenų. Jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių norite išlikti konfidencialūs,...
Esame sparčiai populiarėjantis darbo paieškos portalas, kuriame kas savaitę užsiregistruoja daugybė naujų darbdavių. Dauguma jų, naujų darbuotojų ieško mūsų CV duomenų bazėje. Yra galimos trys CV opcijos – aktyvus, konfidencialus ir išjungtas. Galėsite patys rinktis duomenų prieinamumą darbdaviams, todėl išvengsite nemalonių situacijų. Galėsite lengvai išsaugoti savo CV PDF formate. Šis formatas lengviausiai skaitomas darbdavių, bet...

Nuo šiol, kiekvieną trečiadienį bei penktadienį portale pateiksime naujausius Valstybės Tarnybos Departamento darbo pasiūlymus. Skelbimuose rasite ir išsamią informaciją, kaip kandidatuoti į valstybės tarnybą bei kokius dokumentus pateikti.

Tikimės, jog informacija apie naujas valstybines darbo vietas jums bus naudinga.

Mums jau vieneri!
2012-09-01
Vilniaus miesto karjeros portalas cvvilnius.lt švenčia vienerių metų gimtadienį.Ta proga norėtume padėkoti visiems, kurie naudojasi mūsų portalu. Tikimės, kad dalijimasis mums visiems naudinga informacija padėjo susirasti darbą ar darbuotoją daugeliui iš jūsų.
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...