Straipsnių paieška
2013-04-23

Kaip ieškoti sezoninio darbo?

Daugelis moksleivių ir studentų vos saulei pašvietus pro langus susimąsto ką veikti vasarą. Dauguma nusprendžia, kad atostogų metu norėtų padirbėti. Norime paprastais patarimais jauniems žmonėms padėti susirasti sezoninį darbą. Dažnai iškyla klausimas, kada pradėti ieškoti sezoninio darbo? Mes patariame, kad kiekvienam, kuriam iškyla toks klausimas reikia nedelsiant pradėti įgyvendinti savo planą.

Pirmiausia reiktų informuoti visus savo pažįstamus, gimines, draugus, kad Jūs norėtumėte šią vasarą padirbėti. Kuo daugiau žmonių žinos, tuo daugiau šansų, kad jums bus pasiūlytas darbas. Taip pat artėjant vasarai daugelis įmonių darbo skelbimus talpina į portalą www.cvzona.lt. Kadangi portale įmonės gali nemokamai talpinti darbo skelbimus, tai sezoninių darbų tikrai bus. Svarbu atidžiai sekti informaciją, nes įmonės jau nuo kovo mėnesio pradeda rinkti reikiamą personalą sezoniniams darbams.

Galima kreiptis į įdarbinimo tarpininkavimo centrus. Įdarbinimo tarpininkavimo centrai dažnai gauna užsakymus iš įmonių, kurioms reikia nekvalifikuotos daro jėgos. Tad jums ši informacija gali būti naudinga, ypač jei ieškote nekvalifikuoto darbo.

Internetui įsiskverbus į visas gyvenimo sferas ieškant darbo spaudos reikšmė mažėja, bet užmesti akį reikėtų. Be abejo, informaciją, kad ieškote sezoninio darbo reiktų paskelbti socialiniuose tinkluose. Taigi, jei visi žingsnius įgyvendinsite, tikrai turėtumėte susirasti sau tinkamą sezoninį darbą. Sezoninis darbas tai ne tik papildomi pinigai, bet ir nauji įspūdžiai, draugai, galbūt nusivylimai. Sezoninis darbas – vienas išbandymų gyvenimo kelyje.

Sėkmės ieškant darbo!

Jūsų vardas:
Komentarų dar nėra. Būkite pirmas!
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...