randu.lt
UAB „MONTVEGA“ įkurta 2004 metais. Per savo gyvavimo laikotarpį įmonė tapo viena iš pirmaujančių savo srities įmonių Lietuvoje, pelnė užsienio partnerių pasitikėjimą ir užsitarnavo tarptautinį pripažinimą. Pagrindinė įmonės veiklos kryptis – sandėlio logistikos sistemos planavimas, didmeninė ir mažmeninė prekyba sandėliavimo įranga bei sandėliavimo įrangos montavimo ir demontavimo darbai.

UAB Montvega

Montuotojas (-a)

Skelbimas galioja iki:2019-04-21
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Sandėliavimo įrangos montavimo ir demontavimo darbai. Vykstama į 6-7 sav. komandiruotes. Vienos iš kalbų t.y. vokiečių arba prancūzų mokėjimas žodžiu yra reikalingas susikalbėjimui atvykus į vieną iš šalių (prisistatyti klientui, apgyvendinimo vietoje ir pan.)

Mes siūlome

Visas socialines garantijas; Apmokamas ir organizuotas komandiruotes (vykimas į komandiruotę įmonės transportu, įmonė rūpinasi ir apmoka apgyvendinimą); Kvalifikacijos kėlimo kursus; Karjeros perspektyvas.

Reikalavimai

Patirtis statybų srityje; VOKIEČIŲ ARBA PRANCŪZŲ KALBOS ŽINIOS (žodžiu); Vairuotojo pažymėjimas (B kategorija); Galėjimas vykti į dažnas komandiruotes.

Darbo laikas

Suminė darbo laiko apskaita

Atlygis

nuo 1800 EUR (atskaičius mokesčius)

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-04-21 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...