randu.lt
UAB „MONTVEGA“ įkurta 2004 metais. Per savo gyvavimo laikotarpį įmonė tapo viena iš pirmaujančių savo srities įmonių Lietuvoje, pelnė užsienio partnerių pasitikėjimą ir užsitarnavo tarptautinį pripažinimą. Pagrindinė įmonės veiklos kryptis – sandėlio logistikos sistemos planavimas, didmeninė ir mažmeninė prekyba sandėliavimo įranga bei sandėliavimo įrangos montavimo ir demontavimo darbai.

UAB Montvega

Montuotojas (-a)

Advert is valid until:2019-04-21
Job description:

Apie poziciją

Sandėliavimo įrangos montavimo ir demontavimo darbai. Vykstama į 6-7 sav. komandiruotes. Vienos iš kalbų t.y. vokiečių arba prancūzų mokėjimas žodžiu yra reikalingas susikalbėjimui atvykus į vieną iš šalių (prisistatyti klientui, apgyvendinimo vietoje ir pan.)

Mes siūlome

Visas socialines garantijas; Apmokamas ir organizuotas komandiruotes (vykimas į komandiruotę įmonės transportu, įmonė rūpinasi ir apmoka apgyvendinimą); Kvalifikacijos kėlimo kursus; Karjeros perspektyvas.

Reikalavimai

Patirtis statybų srityje; VOKIEČIŲ ARBA PRANCŪZŲ KALBOS ŽINIOS (žodžiu); Vairuotojo pažymėjimas (B kategorija); Galėjimas vykti į dažnas komandiruotes.

Darbo laikas

Suminė darbo laiko apskaita

Atlygis

nuo 1800 EUR (atskaičius mokesčius)

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2019-04-21 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...