randu.lt
“Pagerinti gyvenimo kokybę reiškia ne pridėti gyvenimui metų, o pridėti metams gyvenimo.” Viešoji įstaiga Integruotų sveikatos paslaugų centras — ne pelno organizacija teikianti integruotas socialines ir sveikatos priežiūros paslaugas nuo 2002 m. siekianti užtikrinti klientų ir darbuotojų gyvenimo kokybę. www.ispcentras.lt

VšĮ Integruotų sveikatos paslaugų centras

Bendrosios praktikos slaugytojas/-a

Atlyginimas atskaičius mokesčius1100―1500 €
Skelbimas galioja iki:2020-11-11
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

DARBO POBŪDIS SLAUGOS KOMANDOJE PANEVĖŽYJE arba VILNIUJE: *Paciento sveikatos būklės, savirūpos galimybių vertinimas; *Slaugos paslaugų poreikio nustatymas; *Slaugos bei kitų gydytojo paskirtų gydomųjų procedūrų atlikimas; *Slaugytojo padėjėjų komandos koordinavimas; *Medicininės dokumentacijos tvarkymas.

Mes siūlome

*Galimybė įgyvendinti savo idėjas ir sprendimus; *Lankstus darbo grafikas; *Galimybė dirbti pageidaujamu krūviu; *Motyvaciniai priedai už pasiekimus; *Profesinio ir asmeninio tobulėjimo mokymai; *Inovatyvi, į džiaugsmą darbe orientuota darbo kultūra; *Darbo užmokestis slaugos komandoje nuo 6,39 eur/val.

Reikalavimai

PAGEIDAUJAMAS PROFILIS: *BPS kvalifikacija; *Aistra savo profesijai; *Mėgavimasis bendravimu su žmonėmis; *Nuoširdus noras pagerinti žmonių gyvenimo kokybę; *Gebėjimas dirbti komandoje ir savarankiškai; *Puikūs naudojimosi IT įgūdžiai; *Puikios lietuvių kalbos žinios (raštu ir žodžiu); *Pageidautina turėti svajonę, kurią galėtumėte įgyvendinti dirbdami kartu su mumis.

Darbo laikas

Darbas pagal grafiką derinamas pagal darbuotojo galimybes bei kliento poreikius.

Atlygis

1.100 - 1.500 EUR prieš mokesčius

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-11-11 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...