randu.lt
“Pagerinti gyvenimo kokybę reiškia ne pridėti gyvenimui metų, o pridėti metams gyvenimo.” Viešoji įstaiga Integruotų sveikatos paslaugų centras — ne pelno organizacija teikianti integruotas socialines ir sveikatos priežiūros paslaugas nuo 2002 m. siekianti užtikrinti klientų ir darbuotojų gyvenimo kokybę. www.ispcentras.lt

VšĮ Integruotų sveikatos paslaugų centras

Bendrosios praktikos slaugytojas/-a

Atlyginimas atskaičius mokesčius1100―1500 €
Advert is valid until:2020-11-11
Job description:

Apie poziciją

DARBO POBŪDIS SLAUGOS KOMANDOJE PANEVĖŽYJE arba VILNIUJE: *Paciento sveikatos būklės, savirūpos galimybių vertinimas; *Slaugos paslaugų poreikio nustatymas; *Slaugos bei kitų gydytojo paskirtų gydomųjų procedūrų atlikimas; *Slaugytojo padėjėjų komandos koordinavimas; *Medicininės dokumentacijos tvarkymas.

Mes siūlome

*Galimybė įgyvendinti savo idėjas ir sprendimus; *Lankstus darbo grafikas; *Galimybė dirbti pageidaujamu krūviu; *Motyvaciniai priedai už pasiekimus; *Profesinio ir asmeninio tobulėjimo mokymai; *Inovatyvi, į džiaugsmą darbe orientuota darbo kultūra; *Darbo užmokestis slaugos komandoje nuo 6,39 eur/val.

Reikalavimai

PAGEIDAUJAMAS PROFILIS: *BPS kvalifikacija; *Aistra savo profesijai; *Mėgavimasis bendravimu su žmonėmis; *Nuoširdus noras pagerinti žmonių gyvenimo kokybę; *Gebėjimas dirbti komandoje ir savarankiškai; *Puikūs naudojimosi IT įgūdžiai; *Puikios lietuvių kalbos žinios (raštu ir žodžiu); *Pageidautina turėti svajonę, kurią galėtumėte įgyvendinti dirbdami kartu su mumis.

Darbo laikas

Darbas pagal grafiką derinamas pagal darbuotojo galimybes bei kliento poreikius.

Atlygis

1.100 - 1.500 EUR prieš mokesčius

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-11-11 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...