randu.lt
ADVANTUS yra personalo paslaugų verslui įmonė. Advantus įmonių grupė veikia Baltijos šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Grupės pavadinimas ADVANTUS yra kilęs iš anglų kalbos žodžio “Advantage” – pranašumas. Advantus logotipe rašome „Personnel Advantage“, nes čia dirbantys žmonės kuria pranašumą mūsų klientams ir užsakovams. Mūsų misija – būti tiltu, operatyviai sujungiančiu darbdavius ir dirbti norinčius žmones.

UAB Advantus

Siuntų skirstytojas - krovėjas (1 mėn.)

Atlyginimas atskaičius mokesčius650―790 €
Объявление действительно до:2020-10-31
Характер работы:

Apie poziciją

Mūsų klientė - siuntų ir korespondencijos siuntimu užsiimanti Lietuvos bendrovė, prie savo komandos kviečia prisijungti naujus narius, kurių pagrindinės atsakomybės būtų: - Laiškų bei siuntų konteinerių pakrovimas ir iškrovimas (keliami svoriai iki 30 kg); - Spaudos, pašto ir kitų siuntų priėmimas bei sutikrinimas; - Duomenų registravimas el. sistemoje; - Sutikrintų siuntų antspaudavimas ir skirstymas pagal kryptis.

Mes siūlome

Terminuotas darbo pasiūlymas nuo 2 sav. iki 1 mėn. (su galimybe pratęsti sutartį) Darbui reikalinga apranga Patogus darbo grafikas

Reikalavimai

- Galimybė dirbti fizinį darbą; - Galimybė į darbą vykti savo automobiliu; - Atidumas, punktualumas; - Kompiuterinis raštingumas; - Greita orientacija; - Atsakingas požiūris į darbą.

Darbo laikas

I-V, 15:00 - 24:00 (savaitgaliai laisvi); taip pat galimas darbas pamainomis 2d.d., 2 laisvos d.: 7:00-19:00 ir 19:00-7:00 (savaitgaliai laisvi)

Atlygis

650 - 790 EUR į rankas Darbo užmokestis: 32-39 Eur/dieną į rankas.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2020-10-31 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...