randu.lt
ADVANTUS yra personalo paslaugų verslui įmonė. Advantus įmonių grupė veikia Baltijos šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Grupės pavadinimas ADVANTUS yra kilęs iš anglų kalbos žodžio “Advantage” – pranašumas. Advantus logotipe rašome „Personnel Advantage“, nes čia dirbantys žmonės kuria pranašumą mūsų klientams ir užsakovams. Mūsų misija – būti tiltu, operatyviai sujungiančiu darbdavius ir dirbti norinčius žmones.

UAB Advantus

Siuntų skirstytojas - krovėjas (1 mėn.)

Atlyginimas atskaičius mokesčius650―790 €
Advert is valid until:2020-10-31
Job description:

Apie poziciją

Mūsų klientė - siuntų ir korespondencijos siuntimu užsiimanti Lietuvos bendrovė, prie savo komandos kviečia prisijungti naujus narius, kurių pagrindinės atsakomybės būtų: - Laiškų bei siuntų konteinerių pakrovimas ir iškrovimas (keliami svoriai iki 30 kg); - Spaudos, pašto ir kitų siuntų priėmimas bei sutikrinimas; - Duomenų registravimas el. sistemoje; - Sutikrintų siuntų antspaudavimas ir skirstymas pagal kryptis.

Mes siūlome

Terminuotas darbo pasiūlymas nuo 2 sav. iki 1 mėn. (su galimybe pratęsti sutartį) Darbui reikalinga apranga Patogus darbo grafikas

Reikalavimai

- Galimybė dirbti fizinį darbą; - Galimybė į darbą vykti savo automobiliu; - Atidumas, punktualumas; - Kompiuterinis raštingumas; - Greita orientacija; - Atsakingas požiūris į darbą.

Darbo laikas

I-V, 15:00 - 24:00 (savaitgaliai laisvi); taip pat galimas darbas pamainomis 2d.d., 2 laisvos d.: 7:00-19:00 ir 19:00-7:00 (savaitgaliai laisvi)

Atlygis

650 - 790 EUR į rankas Darbo užmokestis: 32-39 Eur/dieną į rankas.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-10-31 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...