randu.lt
#Mes_CITUS, ieškome savojo kelio ir unikalios sėkmės formulės statybų ir nekilnojamojo turto rinkoje, kur tiek nedaug išskirtinumo ir unikalumo, o sėkmė statoma ant ankstesnių ar net svetimų sėkmės projektų. Dar vos prieš metus tebuvome NT vystymo kompanija. Šiandien esame išskirtinių būsto bei lankstaus verslo projektų ir idėjų generatoriai bei įgyvendintojai, miestų miestuose kūrėjai, interjerų magai. Norėdami to pasiekti dirbame daug ir greitai. Mūsų sparčiai auganti komanda panašesnė į kūrybinę agentūrą nei į statybų brigadą. Ji ir yra CITUS sėkmės garantas. Esame #drąsūs, #greiti, #inovatyvūs ir #draugiški. Reiklūs sau ir kitiems. Taip sukūrėme sėkmės istoriją, kuri leido mums augti, tobulėti ir stiprėti, todėl ją branginame, tačiau norime pasidalyti. Ateik, išgirsk ir sukurk naują, savo skyrių #CITUS_sėkmės_istorijoje!

UAB „CITUS“

Plėtros vadovas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1700―2200 €
Skelbimas galioja iki:2020-06-10
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

JEI ESI PASIRUOŠĘS AR PASIRUOŠUSI būti atsakingu (-a) už CITUS kuriamų projektų sėkmingą įgyvendinimą; koordinuoti kitų skyrių bendradarbiavimą, sekti ir kontroliuoti biudžetus; valdyti architektus bei projektavimo procesus; bendradarbiauti su valstybės institucijomis; tikrinti ir prižiūrėti projektinius sprendinius; diegti inovacijas naujuose projektuose.

Mes siūlome

MES TAU PAŽADAME didelį greitį, ambicijas ir džiaugsmą už bendrus rezultatus; daug atsakomybės ir nuosavybės teises į savo veiklos sritį; konkurencingą darbo užmokestį bei priedus už pasiektus rezultatus; sėkmės ištroškusius kolegas, degančiomis akimis ir visa širdimi tikinčiais tuo, ką daro; aplinką ir sąlygas, kur pamilti savo darbą lengviau nei užkilti į 19-tą aukštą. :)

Reikalavimai

TIKIMĖS, KAD TU gerai išmanai įstatymus; jau turi puikios patirties parenkant gerus projektinius sprendinius; esi derybų ir bendravimo Asas (-ė); gali didžiuotis gerais bendravimo, su savivaldybės bei Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos darbuotojais, įgūdžiais; domiesi inovacijomis; turi puikias vadybines žinias ir moki valdyti laiką.

Darbo laikas

Laisvai derinamas.

Atlygis

1.700 - 2.200 EUR į rankas Su priedais

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-06-10 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...