randu.lt
"Mediafon Carrier Services"- skambučių persiuntimo rinkos lyderė ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Skambučių persiuntimo paslaugas teikia nuo 2003 metų. Įmonės veiklos geografija labai plati - mūsų klientai yra virš 200 telekomunikacijų operatorių iš daugiau nei 40 šalių, 4 žemynų; dauguma jų yra didžiausi fiksuoto ir judriojo ryšio telekomunikacijų operatoriai. Įmonė koncentruojasi į skambučių persiuntimo paslaugas Europoje, Azijoje ir Artimuosiuose Rytuose. Didžiausia mūsų vertybė – kolektyvas, kuris kuria, parduoda, serga už kompaniją, siekia tikslų ir mėgaujasi iššūkiais. Mes žinome, kad verslą darome mes, o ne įrenginiai ar programos!

Mediafon Carrier Services, UAB

Pardavimų vadybininkas (tarptautinė telekomunikacijų rinka)

Atlyginimas atskaičius mokesčius900―1200 €
Advert is valid until:2020-06-13
Job description:

Apie poziciją

- Santykių su naujais partneriais užmezgimas, kūrimas ir palaikymas; - Esamų klientų aptarnavimas, jų problemų sprendimas; - Pasiūlymų rengimas, sutarčių derinimas ir atnaujinimas; - Dalyvavimas pasaulinėse telekomunikacijų konferencijose (ateityje); - Rinkos analizė.

Mes siūlome

Puikos darbo sąlygos Draugiškas ir profesionalus kolektyvas Karjeros ir tobulėjimo galimybes dirbant su viso pasaulio telekomunikacijų operatoriais

Reikalavimai

- Aukštasis išsilavinimas tiksliųjų mokslų srityje (ekonomika, matematika, telekomunikacijos); - Ne mažesnė nei 2 metų patirtis klientų aptarnavimo arba pardavimų srityje; - Puikūs pardavimo ir derybiniai įgūdžiai; - Puikios anglų kalbos žinios; - Darbas su įvairiomis IT technologijomis; - Iniciatyvumas, savarankiškumas, gebėjimas dirbti komandoje. PRIVALUMAS: - Geros prancūzų arba ispanų kalbų žinios; - Patirtis telekomunikacijų srityje.

Atlygis

900 - 1.200 EUR į rankas Plius premijos

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-06-13 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...