randu.lt
RNDV Group - esame tarptautinė kompanija, jau daugiau kaip 10 metų teikianti aukščiausios kokybės elektrotechnikos, silpnų srovių ir telekomunikacijų inžinerijos paslaugas laivuose bei sausumos statiniuose. Taip pat atliekame suvirinimo, santechnikos, vandentiekio ir nuotekų sistemų montavimo sričių darbus. Sėkmingai vykdome savo projektus Lietuvoje, Vokietijoje, Olandijoje, Danijoje, Islandijoje, Prancūzijoje, Japonijoje ir kitose šalyse.

RNDV Group

Konvejerinių sistemų montuotojas (-a)

Skelbimas galioja iki:2019-08-20
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Norja transporterių, konvejerinių sistemų surinkimo/montavimo darbai Olandijoje. Juostinių diržų mechanizmo surinkimas, paskirstymo blokų surinkimas, blokų jungimas jungiamaisiais varžtais ir pan. Išvykimas: rugpjūčio 4d. ir 11d.

Mes siūlome

Mes garantuojame: - Apmokėti visas komandiruočių išlaidas (lėktuvo bilietų, būsto, transporto iš/ į darbą) - Apgyvendinti bute su visais patogumais ir internetu - Suteikti visas darbui reikalingas priemones - Suteikti visas galimybes įgyti aukštesnę kvalifikaciją ir tobulėti kaip savo srities specialistui

Reikalavimai

- Panaši darbo patirtis (įrenginėjant arba surinkinėjant įvairaus tipo pramoninius objektus: maisto pramonės gamybos, mašinų gamybos bei jų komponentų įrangos, baldų gamybos objektus); - Gebėjimas skaityti mechaninius brėžinius/surinkimo schemas; - Techninės anglų k. bazinės žinios - privalumas.

Darbo laikas

6-8 savaites dirbame/2 savaites ilsimės

Atlygis

Nuo 1900 EUR NETO

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-08-20 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...