randu.lt
UAB “DPD Lietuva” (www.dpd.lt) – sėkmingai veikianti tarptautinė smulkių siuntų pervežimo įmonė, besiorientuojanti į aukščiausios kokybės paslaugų teikimą, vertinanti kompetentingus, motyvuotus, iniciatyvius, atsakingus ir nuolat siekiančius tobulėti darbuotojus.

DPD Lietuva

Klientų aptarnavimo specialistas (-ė)

Advert is valid until:2019-09-07
Job description:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - profesionalus klientų aptarnavimas bei konsultavimas telefonu ir elektroniniu paštu; - užsakymų priėmimas ir suvedimas; - visapusiška pagalba klientams ir sudėtingų situacijų išsprendimas.

Mes siūlome

Mes siūlome: - įdomų ir dinamišką darbą tarptautinėje kompanijoje; - draugišką kolektyvą bei motyvuojančią atmosferą; - asmeninio tobulėjimo ir karjeros galimybes; - atvežimą į darbą ir iš jo; - draudimą nuo nelaimingų atsitikimų; - papildomo skatinimo galimybes.

Reikalavimai

- Komunikabilumas, mandagumas, atsakingumas - Pozityvus požiūris, noras mokytis ir tobulėti - Greita orientacija, gebėjimas rasti ir apdoroti informaciją - Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office) - Sklandi lietuvių kalba (žodžiu ir raštu) - Anglų / rusų kalbos mokėjimas — privalumas - Panašaus darbo patirtis — privalumas

Darbo laikas

Darbo dienomis po 8 valandas

Atlygis

Nuo 600 EUR

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
More job adverts >>
This job advert has expired 2019-09-07 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...