POLUKS

POLUKS, UAB

Teisininkas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius1300―2000 €
Skelbimas galioja iki:2020-08-17
Darbo pobūdis:Dalyvavimas bendrovės projektų įgyvendinime, nuolatinė pagalba projektų vadovams, rengiant raštus, įvairioms institucijoms bei sprendžiant klausimus, susijusius su bendrovės veikla ir viešaisiais pirkimais;
bendrovės darbuotojų konsultavimas bet kokiais teisės klausimais;
teisminių ir ikiteisminių dokumentų, sutarčių ir kt. rengimas bei teisinis vertinimas;
bendrovės interesų atstovavimas valstybės ir savivaldybių institucijose, organizacijose bei santykiuose su juridiniais ir fiziniais asmenimis.
Reikalavimai darbuotojui:
aukštasis universitetinis teisinis išsilavinimas;
ne mažesnė kaip 2 metų teisinio darbo patirtis;
teisinio darbo patirtis rengiant, vertinant teisinius dokumentus (sutartis, pretenzijas, procesinius dokumentus ir kt.), atstovaujant bendrovės interesus institucijose, derybose bei susitikimuose su bendroves partneriais ir klientais;
gebėjimas valdyti, kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją ir rengti teisines išvadas, apibendrinimus, sutartis ir kitus projektų įgyvendinimui būtinus teisinius dokumentus;
puikios lietuvių kalbos žinios, gebėjimas sklandžiai dėstyti mintis žodžiu ir raštu;
gebėjimas rasti kūrybiškus ir inovatyvius sprendimus sudėtingose situacijose;
geri analitiniai gebėjimai, greita orientacija.

Įmonė siūlo:galimybę būti profesionalių ir verslių kolegų komandos dalimi;
asmeninio tobulėjimo ir augimo galimybes dirbant su išskirtiniais projektais, dalyvaujant mokymuose ir kursuose;
Kolegas, pasiruošusius padėti ieškoti geriausių sprendimų;
Jaukią ir draugišką darbo aplinką.
Kontaktinis telefonas: +37061499101
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
POLUKS http://www.poluks.lt

POLUKS, UAB

UAB „POLUKS“ įkurta 2011 metais, teikianti nekilnojamojo turto projektų vystymo, valdymo, nekilnojamojo turto strategijos kūrimo bei statybinės veiklos paslaugas.
Bendrovė nuolat ieško naujų ir pelningų projektų į kuriuos yra pasirengusi investuoti nuosavas lėšas įsigyjant žemės sklypus ar jau pradėtus įgyvendinti projektus, siekiant pasiūlyti galutiniams pirkėjams nekilnojamo turto objektus sukurtus ir įgyvendintus atsižvelgiant į šiuolaikinius, modernius sprendimus.
UAB „POLUKS“ komandą turi nemažą verslo organizavimo, projektų valdymo, statybos ir inžinerijos vykdymo patirtį, todėl vykdydama projektus remiasi partnerių, teisininkų ir finansų specialistų darbu, o taip pat ir praktine patirtimi. Profesionali partnerių komanda sukuria nekilnojamojo turto projektą, kuris yra paklausus rinkoje ir atitinka individualius kliento poreikius bei užtikrina sėkmingą jo įgyvendinimą, taip sukurdami papildomą vertę kuri išlieka pasibaigus projektui.
Kiekvienas projektas yra individualus, mes stengiamės įsigilinti ir suprasti projekto poreikius, bei pasiūlyti patį efektyviausią ir pelningiausią sprendimą.
UAB „POLUKS“ koordinuoja nekilnojamojo turto projekto įgyvendinimą nuo sklypo įsigijimo iki objekto pardavimo, o taip pat atstovauja investuotojų interesams pradedant nuo projektų derinimo etapo iki išbaigto projekto ir pirkėjo ar nuomininko paieškos. Pasitelkdama savo ir partnerių įgūdžius bei patirtį nekilnojamojo turto srityje, siekiame maksimumo, kad būtume žingsniu pirmiau kliento lūkesčių, nuo investicijų klausimų iki architektūros ir statybų darbų.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-08-17 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...