randu.lt
UAB „Statybos titanai“, įkurta 2008 m. Veržli ir sparčiai auganti įmonė. Didžiausias mūsų siekis – mūsų darbu patenkintas užsakovas. Todėl visus darbus atliekame kokybiškai, kruopščiai ir sąžiningai. Stengiamės nuolat pastebėti rinkoje atsiradusias naujoves ir jas pritaikyti teikdami paslaugas. Taip pat mums labai svarbu tobulėti ir patiems, todėl stengiamės nuolat mokytis, domėtis naujovėmis ir kelti darbuotojų kvalifikaciją. Mūsų vertybės: - Inovatyvumas. Įmonėje dirbantys profesionalūs darbuotojai teikia aukščiausios kokybės paslaugas, pasiūlo inovatyvius technologinius statybų sprendimus bei patenkina individualius kliento norus ir poreikius. - Patikimumas. UAB „Statybos Titanai“ nuolat stiprina savo konkurencingumą statybų rinkoje, ypatingą dėmesį skiria įmonės darbuotojams, suprasdama, kad kvalifikuoti, savo darbu patenkinti bei motyvuoti darbuotojai yra didžiausia įmonės vertybė. Darbe labiausiai vertinama drąsios idėjos, profesionalumas, komandinis darbas ir orientacija į rezultatus. - Atsakomybė. Remdamiesi ilgamete patirtimi, strategine, organizacine disciplina ir branda UAB „Statybos Titanai“ yra atsakinga ir patikima statybų bendrovė, vykdanti įsipareigojimus prieš partnerius ir darbuotojus. Įmonės veikla grindžiama pasitikėjimu, pagarba, sąžiningu darbu, nuolat keliami ir įgyvendinami ambicingi tikslai. - Vienybė. Puoselėdama komandinio darbo principus ir pagarbą vienas kitam, įmonė yra subūrusi motyvuotą kolektyvą. Diegdama nuolatinio tobulėjimo programas ugdo savo srities specialistus, kurie neaukoja ilgalaikių tikslų dėl trumpalaikių rezultatų.

UAB "Statybos titanai"

Statybos darbų vadovas

Atlyginimas atskaičius mokesčius900―1800 €
Skelbimas galioja iki:2020-09-28
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Organizuoti pavestų darbų, užduočių atlikimą, užtikrinti darbų kokybę, numatytais terminais užbaigti vykdomus projektus; - Kontroliuoti darbo drausmę ir tvarką statybos aikštelėje; - Instruktuoti ir kontroliuoti kaip pavaldūs darbuotojai laikosi darbuotojų saugos ir sveikatos, priešgaisrinės saugos reikalavimų; - Statybos dokumentacijos pildymas; - Medžiagų kiekių apskaita, medžiagų išeigos kontrolė; - Atliktų darbų kiekių skaičiavimas, kokybės kontrolė; - Kitos statybos vadovo pavestos užduotys.

Mes siūlome

Nevėluojantis atlyginimas Profesinis tobulėjimas Pozityvus ir draugiškas kolektyvas

Reikalavimai

- Aukštasis universitetinis išsilavinimas statybų srityje; - Sėkminga vadovavimo statybiniams objektams patirtis; - Statybos vadovo kvalifikacijos atestatas; - LR įstatymų, reglamentuojančių statybos veiklą išmanymas ir taikymo patirtis; Orientacija į rezultatą, gebėjimas greitai įsisavinti informaciją ir ją efektyviai panaudoti; - Gebėjimas savarankiškai organizuoti savo veiklą, spręsti problemas, priimti sprendimus; - Mokėti planuoti, analizuoti ir priimti ekonomiškai pagrįstus sprendimus; - Gebėjimas suburti ir efektyviai valdyti komandą; - Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office paketas); - Vairuotojo pažymėjimas.

Atlygis

900 - 1.800 EUR į rankas priklauso nuo darbo rezultatų

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-09-28 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...