randu.lt
MIROMAX - nuo atskirų detalių iki tarnaujančio produkto. Nuo rato iki dviračio. Nuo LED diodo iki lauko ekrano. MiroMAX tiria ateitį ir jos pamokas perduoda šiandienai. Siūlydami individualizuotus sprendimus LED ekranams ir e-transportui, pasirūpiname, kad gautumėte visą reikiamą informaciją. Mes kuriame verslą paremta aistra savo parduodamiems produktams. Į mus kreipiasi klientai kaip į šios srities ekspertus. Garantija, kad sprendimai bus veiksmingi. Maksimali nauda be sudėtingų ieškojimų. MiroMAX – viskas tam, kad gautumėte MAX. Tarnaujame verslui, kuris renkasi pažangą. Kuris ieško ne tik daikto, bet ir funkcijos. Tarnaujame žmogui, kuris kuria patogią buitį. Kuris supranta, kad komfortas – tai daugiau nei atskiros dalys. Prisijaukinkite ateitį su Miromax Gyvenkite rytojaus ritmu. Mūsų vertybės: Profesionalumas ir Sąžiningumas; Komanda kaip vertybė; Inovatyvumas

Miromax, UAB

Serviso sk. darbuotojas (Technikas / Elektromechanikas)

Atlyginimas atskaičius mokesčius800―1200 €
Skelbimas galioja iki:2020-11-12
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Mechaniniai darbai (el.variklių išrinkimas/surinkimas, guoliu, ašių ir kitų dalių keitimas (išpresavimas/įpresavimas). Variklio montavimas / stipinavimas į ratus. Elektrinių variklių bei jų komponentų (valdiklių ir kt.) patikra, derinimas/programavimas, bandymai. Ličio akumuliatorių tikrinimas/testavimas, gedimų diagnostika, remontas. Dviračių ir kitų transporto priemonių elektrifikavimas (pilnas el.pavarų instaliavimas).

Mes siūlome

Perspektyvų darbą elektrinio transporto srityje. Proporcingą darbo rezultatams (taigi motyvuojantį stengtis ir tobulėti) atlyginimą. Galimybę toliau kelti kvalifikaciją prisidedant prie originalių novatoriškų projektų.

Reikalavimai

Sugebėjimas savarankiškai, operatyviai ir kokybiškai atlikti elektromechaninės tematikos užduotis. Atsakomybė už atlikto darbo rezultatus (nes dauguma įmonės produkcijos siunčiama į užsienį). Anglų kalbos žinios, pakankamos techninės dokumentacijos supratimui. Privalumai: Savarankiško darbo patirtis; Geri suvirinimo darbų įgūdžiai; Geri komunikaciniai sugebėjimai; Papildomų užsienio kalbų žinojimas (lenkų, rusų) Iniciatyvumas tobulinant įmonės veiklą.

Darbo laikas

8-17

Atlygis

800 - 1.200 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-11-12 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...