randu.lt
"Mediafon Carrier Services"- skambučių persiuntimo rinkos lyderė ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Skambučių persiuntimo paslaugas teikia nuo 2003 metų. Įmonės veiklos geografija labai plati - mūsų klientai yra virš 200 telekomunikacijų operatorių iš daugiau nei 40 šalių, 4 žemynų; dauguma jų yra didžiausi fiksuoto ir judriojo ryšio telekomunikacijų operatoriai. Įmonė koncentruojasi į skambučių persiuntimo paslaugas Europoje, Azijoje ir Artimuosiuose Rytuose. Didžiausia mūsų vertybė – kolektyvas, kuris kuria, parduoda, serga už kompaniją, siekia tikslų ir mėgaujasi iššūkiais. Mes žinome, kad verslą darome mes, o ne įrenginiai ar programos!

Mediafon Carrier Services, UAB

Pardavimų vadybininkas (tarptautinė telekomunikacijų rinka)

Atlyginimas atskaičius mokesčius900―1200 €
Skelbimas galioja iki:2020-06-13
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Santykių su naujais partneriais užmezgimas, kūrimas ir palaikymas; - Esamų klientų aptarnavimas, jų problemų sprendimas; - Pasiūlymų rengimas, sutarčių derinimas ir atnaujinimas; - Dalyvavimas pasaulinėse telekomunikacijų konferencijose (ateityje); - Rinkos analizė.

Mes siūlome

Puikos darbo sąlygos Draugiškas ir profesionalus kolektyvas Karjeros ir tobulėjimo galimybes dirbant su viso pasaulio telekomunikacijų operatoriais

Reikalavimai

- Aukštasis išsilavinimas tiksliųjų mokslų srityje (ekonomika, matematika, telekomunikacijos); - Ne mažesnė nei 2 metų patirtis klientų aptarnavimo arba pardavimų srityje; - Puikūs pardavimo ir derybiniai įgūdžiai; - Puikios anglų kalbos žinios; - Darbas su įvairiomis IT technologijomis; - Iniciatyvumas, savarankiškumas, gebėjimas dirbti komandoje. PRIVALUMAS: - Geros prancūzų arba ispanų kalbų žinios; - Patirtis telekomunikacijų srityje.

Atlygis

900 - 1.200 EUR į rankas Plius premijos

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-06-13 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...