randu.lt
UAB „Aldiavita“ buvo įkurta prieš daugiau nei penkerius metus. Įmonės būstinė yra Vilniuje. Aktyviai bendradarbiaujame veikiame ir kituose Lietuvos miestuose. Mūsų nuomone, finansinio išprusimo žinios turi pasiekti kiekvieną. Taip pat noriai plečiame veiklą užsienio valstybėse. Būdami savo srities žinovais puikiai suprantame, kokie skirtingi kiekvieno kliento poreikiai. Būtent todėl mums svarbus individualus kliento aptarnavimas.

UAB Aldiavita

Pardavimų vadybininkas

Skelbimas galioja iki:2020-11-25
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Aktyvi naujų klientų paieška; Klientų poreikių išsiaiškinimas ir geriausiai jų poreikius atitinkančio pasiūlymo parengimas ir pristatymas; Gyvybės draudimo produktų pardavimas juridiniams bei fiziniams asmenims; Unikalios kaupimo sistemos pardavimas; Sutarčių rengimas ir sudarymas; Pardavimo tikslų įgyvendinimas.

Mes siūlome

Priedai už pasiektus rezultatus Lankstus darbo grafikas Motyvacinė sistema, bei karjeros galimybės Kvalifikacijos kėlimo kursai, išoriniai mokymai Individuali pagalba siekiant užsibrėžtų tikslų

Reikalavimai

Kviečiame žmones, kurie šiuo metu ieško darbo ar papildomų pajamų Vilniuje, kurie žino savo vertę, kuriems atsibodo dirbti kažkam. Mato savo ateitį dirbdami, ne rankomis, o galva, kuriems patinka bendrauti su žmonėmis. Nesvarbu ar studijuojat, ar turite mylimą darbą ar veiklą, kurios nenorėtumėt paleisti, bet iš to nepragyvenate. O gal tiesiog esate tas žmogus, kuris nori save išbandyti kitoje srityje. Tuomet nelaukit, išgirskite sąlygas.

Darbo laikas

Lankstus darbo grafikas

Atlygis

50 - 5.000 EUR prieš mokesčius Atlyginimas priklauso nuo rezultatų

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-11-25 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...