Vilniaus alus

Vilniaus alus, UAB

PARDAVIMŲ IR EKSPORTO VADOVAS/-Ė

Skelbimas galioja iki:2018-08-17
Darbo pobūdis:Viena iš seniausių vaisių sulčių gamybos įmonė ieško ambicingo ir perspektyviai mąstančio pardavimų ir eksporto vadovo, kuris bus atsakingas už esamų klientų kuravimą ir naujų galimybių vystymą/realizavimą.

Ieškome žmogaus, kuris mąstytų nestandartiškai ir labai mėgtų kurti bei pritaikyti naujus veiklos metodus. Svarbiausia Tavo darbo sritis – pardavimų strategijos kūrimas ir įgyvendinimas (sultys, gaivieji gėrimai, gira), naujų klientų paeiška ne tik Lietuvos bet ir eksporto rinkose, bendravimas su esamais klientais, naujų produktų įvedimas į rinką.

Savaime suprantama, Tau bus pasiekiamas visas mūsų produktų ir paslaugų portfelis bei kompetetinga pagalba.



Reikalavimai darbuotojui:Koks esi Tu?
Turi patirtį pardavimuose, produktų prezentacijoje, bendravime su įvairiais žmonėmis, sugebi planuoti ir organizuoti susitikimus su potencialiais ir esamais klientais, moki ruošti komercinius pasiūlymus, sutartis, ataskaitas. Labai vertiname ryžtą siekti rezultatų, smalsumą ir kūrybiškumą, tačiau svarbiausia, kad pardavimai Tau būtų gyvenimo būdas. Teks glaudžiai bendradarbiauti su vietinės rinkos bei užsienio klientais, todėl labai svarbu turėti puikius bendravimo anglų ir lietuvių kalbomis įgūdžius.

Tavo išsilavinimas:
Aukštasis (bakalauras, magistras)
Ne mažiau kaip 3 metų sėkminga patirtis aktyvių pardavimų ir eksporto srityje
Puikūs derybų įgūdžiai
Puikūs bendravimo lietuvių ir anglų kalbomis įgūdžiai, rusų kalba būtų privalumas
Vairuotojo pažymėjimas

Kontaktinis telefonas: +370 691 34571
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Vilniaus alus http://www.vilniausalus.lt

Vilniaus alus, UAB

Mes esame lietuviško kapitalo nepriklausoma įmonė „Vilniaus alus“. Esame vienintelė alaus ir natūralių gėrimų darykla šalies sostinėje. Įsikūrę prieš daugiau nei 15 metų išaugome iki beveik pusantro šimto darbuotojų ir 17 krautuvių visoje Lietuvoje turinčios įmonės. Natūraliai fermentuotą ir brandintą alų, girą ir kitus gaiviuosius gėrimus, kurių gamyboje nenaudojame jokių cheminių priedų, o tik natūralius ingredientus, eksportuojame ne tik į kitas Europos šalis, bet ir į JAV, Kiniją, Ukrainą, Rusiją. Esame inovatyvūs, lankstūs, tačiau nepripažįstame jokių kompromisų kokybėje. Ir toliau investuojame į naujų ir unikalių produktų kūrimą bei gamybos pajėgumų gerinimą. Siekdami aukščiausių tikslų ieškome geriausių savo srities specialistų ir profesionalų. Jei toks ir esi, prisijunk prie vis didėjančios „Vilniaus alaus“ šeimos.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2018-08-17 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...