randu.lt
„Hiatus“ – pirmoji ir vienintelė specializuota parduotuvė Baltijos šalyse, prekiaujanti pasaulyje gerai žinomų ir pripažintų prekės ženklų "Columbia", "Sorel", "Didriksons", "Mandarina Duck", "Jack Wolfskin" ir kt. drabužiais, avalyne bei aksesuarais. Šie amerikiečių, kanadiečių, švedų, vokiečių ir italų prekių ženklai yra vertinami aktyvaus laisvalaikio gerbėjų už savo kokybę ir ilgaamžiškumą. Prekiaujame vyriškais, moteriškais ir vaikiškais drabužiais, avalyne bei aksesuarais, skirtais tiek paprastam laisvalaikiui, tiek sportui, kelionėms, bėgimui, slidinėjimui, kopimui į kalnus ir kitoms aktyvioms veikloms. Ypatingą dėmesį skiriame aukštos kokybės gaminiams, kurie užtikrina maksimalų komfortą bei yra ilgaamžiški. Pažangios drabužių bei avalynės technologijos, funkcionalumas bei puikus gamtos ir miesto derinys – tai „Hiatus“ išskirtinumas, kuriuo dalinamės su savo klientais.

UAB "Greater Outdoors"

Pardavėjas (-a) - konsultantas (-ė) "Mandarina Duck" parduotuvėje (0,5 et)

Atlyginimas atskaičius mokesčius280―300 €
Skelbimas galioja iki:2020-10-09
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Profesionalus ir šiltas klientų aptarnavimas; - Klientų konsultavimas jiems rūpimais klausimais; - Aktyvus prekių pardavimas, siekiant kuo geresnių rezultatų; - Prekybos salės priežiūra, darbas kasos aparatu; - Prekių priėmimas ir paruošimas prekybai.

Mes siūlome

Draugiškas kolektyvas Mokymai Nuolaidos tinklo parduotuvėse

Reikalavimai

- Komunikabilumas ir energingumas; - Paslaugumas ir atsakomybė; - Patirtis aprangos, avalynės ar galanterijos parduotuvėje (privalumas); - Gebėjimas bendrauti su klientais suteikiant profesionalų aptarnavimą; - Gebėjimas dirbti kolektyve; - Puikios lietuvių kalbos žinios; - Geros anglų ir/ar rusų kalbos žinios; - Mokėjimas dirbti kompiuteriu; - Noras mokytis ir tobulėti

Darbo laikas

Slenkantis grafikas

Atlygis

280 - 300 EUR į rankas (už 0,5 etato), papildomai mokami priedai, priklausantys nuo pardavimų rezultatų

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-10-09 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...