randu.lt
Jūsų gyvenimo aprašyme pateiktus duomenis UAB „Drogas" saugo ir tvarko pagal galiojančius duomenų apsaugos įstatymus ne ilgiau nei 1 m. nuo gyvenimo aprašymo pateikimo dienos. Pateikti asmens duomenys naudojami tik tam, kad galėtume įvertinti Jūsų kandidatūrą bei teikti pasiūlymus į darbo vietas UAB „Drogas" parduotuvių tinkle. Lietuvoje 2001 metais buvo atidaryta pirmoji DROGAS parduotuvė. Šiandien Lietuvoje veikia 54 parduotuvės, 20 iš jų yra Vilniuje, kitos 33 – rajonų centruose ir mažesniuose miestuose. Per šiuos veiklos metus Lietuvos pirkėjai pamėgo DROGAS parduotuves, kuriose kiekvienas pirkėjas gali rasti jam priimtina kaina grožio, sveikatos ir namų priežiūros prekių. Šiuo metu DROGAS parduotuvėse visoje Lietuvoje dirba apie 500 darbuotojų, o pati įmonė darbo rinkoje vertinama kaip socialiai atsakingas ir patikimas darbdavys. Jūsų pateiktus duomenis UAB „Drogas" saugos ir tvarkys pagal galiojančius duomenų apsaugos įstatymus ne ilgiau nei 1 metus nuo duomenų pateikimo dienos. Pateikti asmens duomenys naudojami tik tam, kad galėtume įvertinti Jūsų kandidatūrą bei teikti pasiūlymus į darbo vietas UAB „Drogas" tinkle. Vėliau Jūsų pateikti asmens duomenys bus sunaikinami. Daugiau informacijos galite rasti mūsų Privatumo politikoje.

UAB "Drogas"

Pardavėja (-as) - konsultantė (-as)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 642 €
Skelbimas galioja iki:2020-11-21
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Klientų konsultavimas apie grožį ir kosmetiką; - Darbas kasos aparatu; - Prekių išdėstymas bei jų priežiūra; - Tvarkos palaikymas prekybos salėje.

Mes siūlome

Įdomus, dinamiškas darbas Turiningi mokymai Realios karjeros galimybės

Reikalavimai

- Domėjimasis grožio ir kosmetikos priemonėmis; - Panašaus darbo patirtis arba noras jos įgyti; - Asmeninės savybės - komunikabilumas, darbštumas, sąžiningumas, atsakingumas.

Darbo laikas

Slenkantis

Atlygis

Nuo 642 EUR prieš mokesčius (priklauso nuo etato dyžio ir parduotuvės lokacijos. Atlyginimas nurodytas neatskaičius mokesčių)

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-11-21 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...