Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras

Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras, VŠĮ

Papildomas darbas psichologui arba socialiniam pedagogui Vilniuje ir Kaune

Skelbimas galioja iki:2017-11-01
Įmonės veiklos sritis:Paslaugos
Darbo pobūdis:Imonė, pernai metais pelniusi apdovanojimą už inovacijas darbe su vaikais srityje, Ieško kelių metų patirtį turinčių psichologų Kaune ir Vilniuje papildomam darbui.
Darbas su 6-11 amžiaus vaikais arba/bei su 12-17 metų paaugliais.
Darbas su 6-11 metų vaikais pagal emocijų pažinimo ir bendravimo įgūdžių ugdymo programą dienos stovykloje (moksleivių atostogų metu) bei būrelyje (kartą per savaitę visų mokslo metų metu). Grupę sudaro 10-15 vaikų. Darbas Vilniaus mieste, Centre, mokyklos patalpose arba Kaune (Šilainiuose ir Centre). http://zvaikas.lt (facebook /zvaikas). Psichologo užduotys: organizuoti emocijų pažinimą bei emocinį ugdymą pagal pateiktą arba nuosavą programą.

Darbas su 12-17 metų paaugliais, turinčiais antsvorį pagal sveikos gyvensenos įgūdžių ugdymo programą. Programa įgyvendinama stacionariose stovyklose (Jonavos raj.) per moksleivių atostogas bei nuotoliniu būdu, kaip palaikymas. Psichologo užduotys: inicijuoti savęs pažinimo, savimotyvacijos, pasitikėjimo savimi didinimo procesus, požiūrio į aplinką ir save korekciją stovyklos metu bei nuotolinio palaikymo metu. Grupės 15-20 asmenų. http://teenshapers.pro, facebook /teenshapers.

Įmonė siūlo: lankstų papildomo darbo grafiką, puikią darbo atmosferą, galimybę realizuoti savo idėjas, prisidedant prie turinio kūrimo ir inovatyvių priemonių įgyvendinimo, didelę laisvę, pasirenkant darbo metodus.
Imonė tikisi, kad idealus komandos narys dega noru pakeisti vaikų gyvenimus, nuolat galvoja, ką gali padaryti kitaip ir geriau, ieško kaip ir kur tobulintis, supranta ir myli vaikus, supranta, kad didžiausia ugdytojų pareiga - nepakenkti :)
Rekomendacijos iš esamų komandoje dirbančių psichologų.
Kontaktai susisiekti dėl bendradarbiavimo: Artiomas Šabajevas, 867038888


Privalumai:Patirtis darbe su emociniu ugdymu ir/ar sveikatos psichologijos srityse.
Kontaktinis telefonas: 867038888
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras http://tolerancijoscentras.lt

Tolerancijos ir fizinės gerovės ugdymo centras, VŠĮ

Įmonė yra viena labiausiai pripažintų dienos stovyklų vasaros metu organizatorių, kuri ypatingą dėmesį skiria vaikų emociniam pažinimui, jų bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžių ugdymui, sveikatos stiprinimui.
Imonė organizuoja dienos stovyklas 6-11 bei 12-13 metų vaikams.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2017-11-01 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...