Vilniaus alus

Vilniaus alus, UAB

PAGALBININKAS/-Ė VAIRUOTOJUI/-AI

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 500 €
Skelbimas galioja iki:2018-09-09
Darbo pobūdis:Ieškomas pagalbininkas dirbti kartu su Vilniaus alaus vairuotoju. Penkios darbo dienos prasidės 8 val. ir baiksis 17 val. Padėsi vairuotojui pakrauti Vilniaus alaus produkciją (statinės, stiklinė, plastikinė tara ir pan.), padėsi rasti reikiamą adresą su Google Maps pagalba Vilniaus regione, padėsi produkciją iškrauti ir pristatyti į prekybos taškus.

Reikalavimai darbuotojui:Įpatingų reikalavimų nėra, svarbu kad būtum punktualus, mandagus, fiziškai ištvermingas ir turėtum gerą jumoro jausmą.

Įmonė siūlo:Darbo vieta - Žalgirio g.
Kontaktinis telefonas: +370 691 34571
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Vilniaus alus http://www.vilniausalus.lt

Vilniaus alus, UAB

Mes esame lietuviško kapitalo nepriklausoma įmonė „Vilniaus alus“. Esame vienintelė alaus ir natūralių gėrimų darykla šalies sostinėje. Įsikūrę prieš daugiau nei 15 metų išaugome iki beveik pusantro šimto darbuotojų ir 17 krautuvių visoje Lietuvoje turinčios įmonės. Natūraliai fermentuotą ir brandintą alų, girą ir kitus gaiviuosius gėrimus, kurių gamyboje nenaudojame jokių cheminių priedų, o tik natūralius ingredientus, eksportuojame ne tik į kitas Europos šalis, bet ir į JAV, Kiniją, Ukrainą, Rusiją. Esame inovatyvūs, lankstūs, tačiau nepripažįstame jokių kompromisų kokybėje. Ir toliau investuojame į naujų ir unikalių produktų kūrimą bei gamybos pajėgumų gerinimą. Siekdami aukščiausių tikslų ieškome geriausių savo srities specialistų ir profesionalų. Jei toks ir esi, prisijunk prie vis didėjančios „Vilniaus alaus“ šeimos.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2018-09-09 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...