randu.lt
Akių gydytojo kabinete ir optikoje „Žiūra“ dirba aukščiausios kvalifikacijos akių ligų gydytojai, kurie ne tik parenka akinius ar kontaktinius lęšius, bet ir diagnozuoja bei gydo visas akių ligas.

UAB Žiūra

Optikos pardavėja (-as) - konsultantė (-as)

Atlyginimas atskaičius mokesčius800―1100 €
Skelbimas galioja iki:2020-10-22
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Kviečiame dirbti Vilniuje esančioje optikoje. Norintiems dirbti aptarnavimo srityje, lavinti pardavimo įgūdžius, siūlome darbą optikos salone. Esame moderni bei į aukštus kokybės standartus orientuota optika. Stebėdami naujausias madų tendencijas, drąsių poreikių formavimąsi ir į tai reaguodami, klientams siūlome netikėčiausius sprendimus, pabrėžiančius jų išskirtinumą. Į savo komandą kviečiame prisijungti entuziastingą OPTIKOS KONSULTANTĘ (-Ą)! Ieškome optikos pardavėjos (-o) konsultantės (-o): Būsite atsakingi už: Pagalbą klientui renkantis labiausiai tinkančią prekę; Nuoširdžių ir ilgalaikių santykių su klientais palaikymą; Užsakymų vykdymą ir kruopščią prekių priežiūrą; Sklandų darbą su kasos aparatu; Prekių išmanymą ir tinkamą pristatymą; Šilto kliento aptarnavimo užtikrinimą.

Mes siūlome

Draugiškas kolektyvas Galimybė tobulėti Laiku ir sąžiningai mokamamas atlyginimas

Reikalavimai

Reikalavimai: Darbo kompiuteriu įgūdžiai (būtina mokėti dirbti „Microsoft Office“ programomis) Gebėjimas dirbti komandoje Pareigingumas, atsakingumas, darbštumas, kruopštumas, sąžiningumas Anglų arba rusų kalbos žinios

Atlygis

800 - 1.100 EUR prieš mokesčius

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-10-22 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...