OPPA nekilnojamojo turto agentūra
OPPA nekilnojamojo turto agentūros veiklos kryptis – tarpininkavimas parduodant bei perkant nekilnojamąjį turtą, turto nuoma, vertinimas bei šios srities analizė. Įmonės darbuotojai – tai specialistai turintys nuo 2 iki 20 metų patirtį pardavimų srityje. Įmonė veikia daugiau nei 10 metų

OPPA nekilnojamojo turto agentūra, Private limited liability company

NEKILNOJAMO TURTO vadybininkas (be patirties - apmokome)

Atlyginimas atskaičius mokesčius800―2000 €
Advert is valid until:2020-12-17
Job description:Veržli ir šiuolaikiška nekilnojamojo turto agentūra OPPA plečia savo veiklą ir į draugišką komandą kviečia prisijungti aktyvius ir energingus ĮVAIRAUS AMŽIAUS ŽMONES!!!
Šioje pozicijoje Jūs padėsite žmonėms įsigyti naujus namus, išnuomoti, bei parduoti nekilnojamą turtą.
Nauji brokeriai turi savo kuratorius, su kuriais konsultuojasi. Aiški, tiksli ir subalansuota mokymo sistema sudaro sąlygas garantuojančias FINANSINĘ LAISVĘ.
Pagrindinis dėmesys agentūroje skiriamas brokerių kvalifikacijos kėlimui ir nuolatiniam mokymuisi, tad priimsime ir PATIRTIES NETURINČIUS žmones!
Darbas pagal Individualios Veiklos Pažymą
Requirements for employee:Tikimės, jog naujieji kolegos bus savarankiški, atsakingi, verslūs ir orientuoti į nuolat didėjančias savo pajamas. Šiame darbe svarbus bendravimas, reprezentatyvumas ir etika. Kadangi darbas nemonotoniškas, dažnai tenka keliauti į objektus, tad mums svarbu, jog turėtumėte vairuotojo pažymėjimą.
Galbūt Jums dar netekę dirbti pardavimų srityje, bet manote, jog tai galėtų būti Jūsų naujos karjeros pradžia? NEPRALEISKITE GALIMYBĖS ir siųskite savo CV dabar!
NETURINČIUS PATIRTIES APMOKINAME!!!!
Company offers:Siūlome Jums galimybę dirbti LAISVU GRAFIKU, darbą nesunkiai suderinsite su studijomis ar kita veikla.
Dirbdami su mumis, galėsite išmokti ne tik NT subtilybių, bet ir fotografuoti bei valdyti droną.
Agentūroje prioritetas teikiamas komandiniam darbui. Tarp brokerių vyrauja kolegiškumas, pasitikėjimas ir pagarba. Kolektyvas skatinamas ne tik dirbti, bet ir PRAMOGAUTI KARTU, nuolat ieškant turiningų užsiėmimų ir naudingų potyrių.
Contact phone number: +370 65779822
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
OPPA nekilnojamojo turto agentūra http://oppa.lt

OPPA nekilnojamojo turto agentūra, Private limited liability company

PPA nekilnojamojo turto agentūra – tai veržli, šiuolaikiška įmonė, subūrusi aktyvių, energingų įvairaus amžiaus žmonių komandą.

Orientuojamės į neturinčius patirties nekilnojamojo turto srityje, nes tik taip galime išmokyti dirbti rezultatyviai, kokybiškai, kas garantuoja klientų padėkas ir rekomendacijas.

OPPA nekilnojamojo turto agentūros veiklos kryptis – tarpininkavimas parduodant bei perkant nekilnojamąjį turtą, turto nuoma, vertinimas bei šios srities analizė.

Įmonės darbuotojai – tai specialistai turintys nuo 2 iki 20 metų patirtį pardavimų srityje, kuria mielai pasidalins su naujais mūsų komandos nariais.

OPPA nekilnojamojo turto agentūra auga stabiliai nepaisydama jokių iššūkių ar krizių, todėl ieškome naujų komandos narių, kartu siekiančių tobulėti kiekvieną dieną!
More job adverts >>
This job advert has expired 2020-12-17 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...