randu.lt
UAB „Pharmanet“ į tarptautinę personalo atrankos ir laikinojo įdarbinimo kompaniją išaugo iš farmacijos srities, o per pastaruosius keletą metų sėkmingai integravosi į kitas darbo rinkas. Visus įmonės užsibrėžtus tikslus padeda pasiekti puiki patirtį turinčių, talentingų ir profesionalių darbuotojų komanda. Vidinė kompanijos atmosfera kuriama remiantis partneryste. Būtent tokio rūpestingo ir ambicingo kolektyvo dėka „Pharmanet“ augo ir išsikovojo pripažinimą rinkoje kaip kompanija, teikianti profesionalias personalo paieškos, atrankos ir laikinojo įdarbinimo paslaugas už patrauklią kainą.

Pharmanet, UAB

Medicinos atstovas (-ė) Vilniaus regione

Atlyginimas atskaičius mokesčius800―1500 €
Skelbimas galioja iki:2020-03-25
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo aprašymas: darbas su receptiniais ir nereceptiniais vaistais; tiesioginis bendravimas su bendrosios praktikos gydytojais; tiesioginis bendravimas su gydytojais specialistais; tiesioginis bendravimas su vaistininkais; prezentacijos gydytojams bei vaistininkams; dalyvavimas konferencijose.

Mes siūlome

Mes siūlome: įgyvendinti profesinius siekius; dirbti įdomų ir dinamišką darbą; visas darbui reikalingas darbo priemones; gerai apmokamą darbą bei priedus.

Reikalavimai

aukštasis ar aukštesnysis medicininis, farmacinis išsilavinimas; darbo patirtis farmacijos ar medicinos srityje; puikūs bendravimo įgūdžiai; geros anglų kalbos žinios; vairuotojo pažymėjimas.

Darbo laikas

Pilna darbo diena

Atlygis

800 - 1.500 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-03-25 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...