Diagnostikos laboratorija

Diagnostikos laboratorija, UAB

Klinikos laborantas (-ė)

Skelbimas galioja iki:2019-05-11
Įmonės veiklos sritis:Sveikatos priežiūra
Darbo pobūdis:Kraujo tyrimų registravimas, atlikimas, tyrimų atsakymų kontrolė.
Pateikdamas savo gyvenimo aprašymą (CV) ir/ar motyvacinį laišką, Jūs išreiškiate savo sutikimą dėl gyvenimo aprašyme (CV) ir/ar motyvaciniame laiške pateiktų asmens duomenų tvarkymo UAB Diagnostikos laboratorija (įmonės kodas 300598351, buveinės adresas Žemaičių pl. 37, Kaunas) vidaus administravimo (personalo valdymo) ir Jūsų kandidatūros į Bendrovės turimas darbo vietas įvertinimo tikslais.
Kandidato pateikiamų asmens duomenų tvarkymas atitinka Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 679/2016 teisinius pagrindus, numatytus 6 str. 1 d. a) p. – tvarkomi kandidato sutikimu; 6 str. 1 d. b) p. – tvarkyti duomenis būtina, siekiant kandidato prašymu įvertinti kandidatūrą prieš sudarant su juo darbo sutartį (jeigu tokia būtų sudaroma). Šių asmens duomenų pateikimas nėra teisės aktais ar sutartimi numatytas reikalavimas, jų pateikti Jūs neprivalote, tačiau jų pateikimas yra reikalingas bendrovei įvertinti Jūsų kandidatūrą. Jūsų asmens duomenys bendrovės bus saugomi iki tol kol vyksta atranka į konkrečią poziciją nuo jų pateikimo dienos bet ne ilgiau kaip 30 kalendornių dienų, ir jokiems duomenų gavėjams nėra ir nebus teikiami.
Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo, bei kreipiantis į Bendrovę jos buveinės adresu ar el. paštu ***, ir patvirtinus savo asmens tapatybę, prašyti leisti susipažinti su asmens duomenimis, reikalauti juos ištaisyti arba ištrinti, arba apriboti asmens duomenų tvarkymą, teisę nesutikti, kad asmens duomenys būtų tvarkomi, taip pat, teisę į duomenų perkeliamumą.
Bet kuriuo metu, Jūs turite teisę atšaukti savo sutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo.
Reikalavimai darbuotojui:Laboratorinės diagnostikos išsilavinimas
Privalumai:Darbo saugos instrukcijų žinojimas;
Darbo kompiuteriu įgūdžiai.


Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Diagnostikos laboratorija http://www.kraujotyrimai.lt

Diagnostikos laboratorija, UAB

Kraujo tyrimų laboratorija
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-05-11 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...