Concretum, UAB

Įrengimų operatorius

Atlyginimas atskaičius mokesčius700―1400 €
Skelbimas galioja iki:2018-06-30
Įmonės veiklos sritis:Gamyba
Darbo pobūdis:Darbo pobūdis: Darbas susijęs su polietileno granulių gamyba, kurioms pagaminti naudojama išrūšiuota, švari, panaudota plastikinė plėvelė. Darbas prie gamybinių įrengimų, jų valdymas ir priežiūra t.y. įrengimų nustatymas, jų derinimas, įrankių keitimas, gedimų prevencija. Taip pat būsite atsakingas už gamybinių užduočių vykdymą, atliekamo darbo ir gaminamos produkcijos kokybės užtikrinimą ir kontrolę didelį dėmesį kreipiant į atliekamų darbų terminus ir kokybę. Darbas slenkančiu grafiku, pamainomis. Darbas pastovus, komandinis, pilnu etatu. Darbo vieta Sandėlių g. 16, Vilnius (Aukštieji paneriai, už Regitros). Siūlomas atlyginimas nuo 700 iki 1400 Eur į rankas (priklauso nuo pagamintos produkcijos kokybės, kiekybės ir įvykdytos normos). Mokami priedai.
Reikalavimai ir privalūmai: - Gamybinių procesų išmanymas, privalūmas ir pirmenybė turintiems mechanikos pagrindus ir turintiems darbo patirties prie gamybinių įrengimų; Atsakingumas, iniciatyvumas, savarankiškumas, noras tobulėti; Atsakingas požiūris į darbą; Be žalingų įpročių.
Į pokalbį dėl darbo reikės atvykti į Žirmūnų g. 102. Susidomėjusius darbo pasiūlymu prašau skambinti telefonu 868258030, arba atsiusti savo cv *** .

Įmonė siūlo:Visas socialines garantijas, laiku mokama, stabilų, konkurencingą atlyginimą. Realias karjeros galimybes. Mokymus.
Kontaktinis telefonas: 868258030
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2018-06-30 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...