Baltic Union

Baltic Union, UAB

IEŠKOME KAMBARINIŲ DARBUI KIPRE!

Atlyginimas atskaičius mokesčius750―850 €
Skelbimas galioja iki:2019-07-05
Darbo pobūdis:
  • Darbdaviai siūlo: Nemokamą apgyvendinimą puikiomis sąlygomis; Nemokamą maitinimą 3 kartus per dieną; Socialines garantijas, med. draudimą; Atlyginimą į rankas po visų mokesčių nuo 700-850 Eur; Bilieto kompensaciją atgal į Lietuvą; Kitus papildomus bonusus; Nemokamą pervežimą ir pasitikimą iš oro uosto atvykus ir į oro uostą išvykstant (vertė 100-150 Eur).
  • Darbo valandos: 8 val. per dieną, 26 darbo dienos per mėnesį (standartiškai 6 darbo dienos per savaitę, laisvadieniai slenkančiu grafiku). Už viršvalandžius apmokama papildomai.
  • Norintys pretenduoti, turi jau nuo dabar: Atsiųsti CV anglų kalba su 2 nuotraukomis: veido bei visu ūgiu. Užsiregistruoti siunčiant minėtą CV el.paštu *** Mob nr:+37068455644
Kontaktinis telefonas: +370 684 55644
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Baltic Union http://balticunion.com

Baltic Union, UAB

UAB BALTIC UNION veikla intensyviai vykdoma nuo 2008 metų. Įmonėje dirba kvalifikuoti, daugiau nei 11 metų turintys patirtį specialistai, kurie visada pasiruošę skirti laiko Jums ir atsakyti į visus rūpimus klausimus. Mūsų komanda sudaryta iš atitinkamus aukštuosius išsilavinimus turinčių darbuotojų šiose srityse: teisės, vadybos, turizmo, psichologijos ir kitose. Kartu galime aptarti Jūsų perspektyvas užsienio darbo rinkoje ir rasti geriausius sprendimus. Garantuojame patikimumą, užtikriname tik kokybiškas paslaugas ir vertiname nuolat besiplečiantį klientų ratą, paremtą rekomendacijomis ir geriausia darbo patirtimi užsienyje.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-07-05 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...