randu.lt
Grafton Recruitment yra viena didžiausių personalo atrankos įmonių Europoje. Daugiau nei 30 metų savo klientams teikiame kandidatų paieškos ir atrankos, nuolatinio ir trumpalaikio įdarbinimo paslaugas Čekijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovakijoje ir Lietuvoje. Galime jums padėti greičiau siekti svajonių karjeros - tiek patyrusiems savo srities profesionalams, tiek pradedantiems specialistams padėsime atrasti lūkesčius atitinkančias karjeros galimybes. Leiskite mums būti jūsų profesinės ateities architektais.

Grafton Recruitment Lithuania

Darbuotojų saugos ir sveikatos specialistas (-ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 1400 €
Skelbimas galioja iki:2020-10-19
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Konsultuoti bei instruktuoti įmonės vadovus ir darbuotojus saugos ir sveikatos, gaisrinės saugos klausimais; - Atlikti darbo vietų patikrinimus; - Vykdyti mokymus darbuotojų saugos ir sveikatos temomis ir atestavimus įmonės darbuotojams; - Organizuoti privalomus sveikatos tikrinimus, skiepijimus ir analizuoti rezultatus. - Nelaimingų atsitikimų darbe bei profesinių susirgimų aplinkybių bei priežasčių analizė; - Reikiamos darbuotojų saugos ir sveikatos dokumentacijos, įskaitant ir mokymų medžiagą, rengimas, atnaujinimas.

Mes siūlome

Augimą savo srities profesionalų komandoje; Įdomų ir atsakingą darbą stabiliai veikiančioje įmonėje; Transportą į ir iš darbo.

Reikalavimai

- Aukštasis / aukštesnysis išsilavinimas; - Darbo gamybinėje įmonėje patirtis; - Darbuotojų saugos ir sveikatos specialisto pažymėjimas; - Priešgaisrinės saugos pažymėjimas; - Darbuotojų saugos ir sveikatos teisės aktų išmanymas; - Organizaciniai bei dokumentų rengimo įgūdžiai, savarankiškumas.

Atlygis

Nuo 1.400 EUR prieš mokesčius

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-10-19 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...