randu.lt
Grafton Recruitment yra viena didžiausių personalo atrankos įmonių Europoje. Daugiau nei 30 metų savo klientams teikiame kandidatų paieškos ir atrankos, nuolatinio ir trumpalaikio įdarbinimo paslaugas Čekijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovakijoje ir Lietuvoje. Galime jums padėti greičiau siekti svajonių karjeros - tiek patyrusiems savo srities profesionalams, tiek pradedantiems specialistams padėsime atrasti lūkesčius atitinkančias karjeros galimybes. Leiskite mums būti jūsų profesinės ateities architektais.

Grafton Recruitment Lithuania

BUHALTERĖ (-IS) gamybos įmonėje

Atlyginimas atskaičius mokesčius900―1200 €
Skelbimas galioja iki:2021-03-14
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

- Teikti bankui faktoringines sąskaitas – faktūras, ir kontroliuoti visas su faktoringų susijusias operacijas; - Vykdyti transporto paslaugų pirminių dokumentų registravimą apskaitos programoje; - Skaičiuoti ir analizuoti įmonės ir padalinių vertinimo rodiklius; - Žinoti ir mokėti taikyti buhalterinės apskaitos įstatymus, verslo apskaitos standartus.

Mes siūlome

Profesinio bei asmeninio tobulėjimo galimybes; Įdomų ir atsakingą darbą stabiliai veikiančioje įmonėje; Darbas pagal aiškiai apibrėžtas procedūras.

Reikalavimai

- Aukštasis / aukštesnysis išsilavinimas finansų arba ekonomikos srityse; - Bent 2 metų panašaus darbo patirtis (gamybinėje kompanijoje); - Anglų kalbos žinios; - Patirtis dirbant su SAP programa—privalumas.

Atlygis

900 - 1.200 EUR į rankas

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2021-03-14 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...