randu.lt
Vilniaus šilumos tinklai rūpinasi patikimu ir kokybišku šilumos gamybos ir karšto vandens tiekimu ekonomiškai pagrįstomis kainomis. Savo veiklą įmonė grindžia skaidrumu, viešumu ir atsakomybe, todėl stengiasi diegti modernias ir efektyvias klientų aptarnavimo praktikas. Šiomis vertybėmis vadovaujamės ir savo kasdieniame darbe. Todėl jei norite savo karjerą sieti su ilgą laiką sėkmingai ir stabiliai veikiančia energetikos įmone, ieškote modernios darbo aplinkos, kuri papildomomis naudomis nenusileidžia privačiam sektoriui, norite tobulėti kartu su iš įvairių sričių suburtais profesionalais, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.

AB Vilniaus šilumos tinklai

BUDINTIS (-I) ELEKTRIKAS (-Ė)

Atlyginimas atskaičius mokesčius890―1334 €
Skelbimas galioja iki:2020-11-13
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Operatyvinių perjungimų vykdymas 0,4-6 kV elektros įrenginiuose; Darbo vietų ruošimas; Smulkių gedimų šalinimas elektros įrenginiuose; Defektų nustatymas ir įforminimas Veikiančių elektros įrenginių apžiūros; Darbas pamainoje pagal slenkantį grafiką.

Mes siūlome

2 papildomos atostogų dienos naujiems darbuotojams; Dalinis maisto kompensavimas; Karjeros ir ugdymo galimybės.

Reikalavimai

Profesinis arba aukštesnysis elektrotechninis išsilavinimas; Gebėjimas dirbti pagrindinėmis MS Office programomis; B kategorijos vairuotojo pažymėjimas (būtinas); Techninės dokumentacijos, brėžinių ir elektros schemų išmanymas; Bent vienerių metų panašaus darbo patirtis (privalumas).

Atlygis

890 - 1.334 EUR prieš mokesčius

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2020-11-13 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...