Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka

Bibliotekininkystės skyriaus vadovas

Atlyginimas atskaičius mokesčius633―680 €
Skelbimas galioja iki:2019-04-22
Darbo pobūdis:Konkursą organizuoja: Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, valstybės biudžetinė įstaiga, kodas 290757560, adresas: Gedimino pr. 51, LT-01504, Vilnius, Lietuva.
Pareigos ir pareigų pavadinimas: darbuotojas, dirbantis pagal darbo sutartį (neterminuota darbo sutartis). Bibliotekininkystės skyriaus vadovas.
Darbo užmokestis: pareiginio atlyginimo pastoviosios dalies K-6,33. Pareigybės aprašymas: Bibliotekininkystės skyriaus (toliau – Skyrius) vadovo pareigybė yra reikalinga planuoti, organizuoti ir kontroliuoti Skyriaus funkcijų ir uždavinių įgyvendinimą, efektyvią ir tvarią bibliotekininkystės ir informacijos mokslų šalies ir tarptautiniu mastu plėtrą, organizuoti ir koordinuoti bibliotekininkystės ir informacijos mokslų taikomąją ir mokslinę tiriamąją veiklą, organizuoti metodinės ir informacinės pagalbos šalies bibliotekoms teikimą.
Skyriaus vadovo pareigybės grupė – struktūrinio padalinio vadovas. Skyriaus vadovo pareigybės lygis – A1.
Reikalavimai darbuotojui:Asmuo, pretenduojantis eiti Bibliotekininkystės skyriaus vadovo pareigas (toliau – Pretendentas), turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
1. Turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su magistro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą socialinių mokslų ar humanitarinių mokslų studijų srities išsilavinimą.
2. Turėti ne trumpesnės kaip 1 (vienų) metų vadovaujamo darbo patirties; PATVIRTINTA Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinio direktoriaus 2019-04-04 įsakymu Nr. B-99
3. Turėti ne trumpesnės kaip 3 (trejų) metų patirties bibliotekininkystės ir (ar) informacijos mokslų srityje.
4. Labai gerai mokėti valstybinę kalbą.
5. Turėti gerus darbo kompiuteriu bei biuro įranga įgūdžius, mokėti dirbti „Microsoft Office“ paketo programomis, biuro įranga.
6. Mokėti savarankiškai kaupti, valdyti, sisteminti, apibendrinti ir pateikti informaciją, rengti išvadas ir pasiūlymus.
7. Gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą.
8. Mokėti bent vieną užsienio kalbą (anglų, vokiečių, prancūzų, rusų ar kt.) B2 lygiu.
9. Mokėti organizuoti ir valdyti komunikacijos bei informacijos procesus, taikyti inovatyvius veiklos metodus.
10. Būti susipažinusiam ir gebėti taikyti tyrimo metodus, galiojančius standartus ir kitus norminius dokumentus, skirtus bibliotekų veiklai.
11. Gebėti rengti metodines ir praktinio mokymo priemones, teikti konsultacijas, vykdyti profesinės kompetencijos ugdymo mokymus.
12. Būti atlikusiam tiriamųjų darbų bibliotekų procesų valdymo srityje ir (ar) turėti publikacijų komunikacijos ir informacijos probleminiais klausimais ir (ar) būti parengusiam metodinės ar praktinės mokomosios medžiagos aktualiais bibliotekų veiklos klausimais.
13. Domėtis naujovėmis, tarptautiniais reikalavimais įvairiais bibliotekininkystės veiklos ir bibliotekų paslaugų teikimo klausimais.

Pretendentas turi pateikti šiuos dokumentus:
1. Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.
2. Išsilavinimą patvirtinančius dokumentus.
3. Gyvenimo aprašymą – nurodyti vardą, pavardę, gimimo datą, gyvenamosios vietos adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, išsilavinimą, darbo patirtį, savo privalumų sąrašą (nurodyti dalykines savybes).
4. Veiklos planą (2019–2020 metų skyriaus strateginės veiklos gaires).

Pretendentas dokumentus turi teikti el. būdu (per VATIS Prašymų teikimo modulį). Prašymas dalyvauti konkurse ir pretendento anketa pildomi sistemoje, jų atskirai įkelti nereikia. Iškilus abejonių dėl asmens gyvenimo aprašyme pateiktos informacijos tikrumo, pasiliekame teisę per 5 darbo dienas nuo prašymo pateikimo paprašyti papildomai per nustatytą terminą pateikti darbo patirtį (stažą) patvirtinančius dokumentus.
Atrankos būdas – testas žodžiu (pokalbis).
Kontaktinis telefonas: (8 5) 239 8507
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka http://www.lnb.lt

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka yra visiems vartotojams prieinama nacionalinė kultūros įstaiga, veikianti informacijos sklaidos, kultūros, mokslo ir švietimo srityse, vykdanti bibliotekų veiklą ir pagal kompetenciją užtikrinanti valstybės informacijos politikos įgyvendinimą.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-04-22 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...