randu.lt
Bendrovė dirba ilgiau nei 25 metus automobilių detalių, jų priežiūros priemonių ir aksesuarų prekybos srityje. Mes stengiamės dirbti taip, kad pirkėjams būtų LENGVA rūpintis automobiliu. Mes siekiame: PATENKINTI rinką šiandien ir rytoj; DIRBTI ir UŽSIDIRBTI šiandien ir rytoj; KURTI VERTĘ darbuotojams ir klientams.

UAB "Autoaibė"

Automobilių detalių pardavėjas (-a) | Vilnius

Atlyginimas atskaičius mokesčiusNuo 800 €
Skelbimas galioja iki:2019-11-01
Darbo pobūdis:

Apie poziciją

Darbo pobūdis: - Konsultuosite klientus produkcijos klausimais: nuo produkcijos užsakymo iki pristatymo klientui laiku; - Aktyviai ir rezultatyviai bendrausite su Klientais; - Prisiimsite atsakomybę už savo veiklos rezultatus.

Mes siūlome

Mes siūlome: - Įdomų ir aktyvų darbą šiuolaikiškoje, ilgametę patirtį turinčioje įmonėje; - Galimybę tobulėti ir kelti kvalifikaciją; - Nuolaidas įsigyjant įmonės produkciją; - Būtinas darbui priemones ir, žinoma, draugišką kolektyvą.

Reikalavimai

- Dėmesio klientui skyrimas; - Punktualus įsipareigojimų Klientams vykdymas, lankstus situacijos vertinimas; - Žinių apie automobilių detales ir jų veikimo principus turėjimas; - Stipri motyvacija darbui, noras dirbti ir užsidirbti; - Savarankiškumas ir iniciatyvumas. - Privalumai: pardavėjo darbo patirtis, rusų kalbos mokėjimas, baigta ar studijuojama automobilių transporto inžinerija arba panašios srities studijos.

Darbo laikas

Slenkantis pamaininis

Atlygis

Nuo 800 EUR į rankas . Šis atlyginimas siūlomas kandidatui, kuris atitinka keliamus reikalavimus ir turi siūlomo darbo darbinės patirties.

Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-11-01 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...