Vilniaus statybininkų rengimo centras, VŠĮ

Valgyklos vedėjas

Atlyginimas atskaičius mokesčius480―620 €
Skelbimas galioja iki:2019-09-23
Darbo pobūdis:Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas: 1. organizuoja Įstaigos valgykloje maisto patiekalų gamybą ir prekybą; 2. kontroliuoja: 2.1. kad patiekalai būtų gaminami vadovaujantis gamybos technologijomis, sanitarijos ir higienos reikalavimais; 2.2. kad valgyklos darbuotojai būtų aprūpinti reikiamais įrankiais ir darbų saugos bei asmeninės apsaugos priemonėmis, vykdytų gaisrinės saugos, darbo saugos ir sveikatos instrukcijas, asmens higienos reikalavimus, sanitarinius – higieninius reikalavimus maisto paruošimui, dėvėtų tvarkingus darbo drabužius, naudotųsi tik tam darbui skirtais darbo įrankiais bei mechanizmais ir asmeninėmis apsaugos priemonėmis ir kt. 3. atlieka paruoštų maisto produktų degustaciją; 4. tikrina, ar į maisto produktus nepateko svetimkūnių, buitinių parazitų; 5. užtikrina žaliavų, maisto produktų, pusgaminių ir paruoštų patiekalų realizacijos terminų laikymąsi, teisingą jų sandėliavimą, laikymą bei saugojimą; 6. užtikrina jam patikėto inventoriaus, įrengimų ir maisto produktų, žaliavų tinkamą naudojimą ir apsaugą; 7. rūpinasi savalaikiu virtuvės ir valgyklos bei pagalbinių patalpų valymu ir remontu pagal saugos darbe, priešgaisrinės saugos ir higienos reikalavimus, rūpinasi įrenginių technine būkle, informuoja apie neatitikimus ir gedimus direktoriaus pavaduotoją infrastruktūrai, o jam nesant, darbų ir civilinės saugos inžinierių arba Įstaigos vadovą; 8. sudaro valgiaraščius ir gaminamų patiekalų technologines korteles; 9. užsako prekes, rūpinasi jų priėmimu, laikymu, sandėliavimu; 10. pildo privalomus žurnalus; 11. nustatytu laiku rengia ir pateikia ataskaitas buhalterijai; 12. vadovaudamasis Įstaigos dokumentacijos planu formuoja dokumentų bylas, laiku perduoda į archyvą; 13. laikinai nušalina valgyklos darbuotoją nuo darbo, jeigu jo sveikatos būklė neatitinka reikalavimų; 14. vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio Įstaigos vadovo ir direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai nurodymus.
Reikalavimai darbuotojui:1. Ne žemesnis kaip aukštesnysis išsilavinimas ar specialusis vidurinis išsilavinimas, įgytas iki 1995 metų;

2. Maisto ruošimo profesinė kvalifikacija;

3. Ne mažesnis kaip 2 metų profesinio darbo stažas;

4. Bazinė kompiuterinio raštingumo kvalifikacija (informacinių technologijų žinios ir gebėjimai, pakankami darbui kompiuteriu profesinėje veikloje vartotojo lygiu);

5. Mokėjimas naudotis kasos aparatu;

6. Lietuvių kalbos mokėjimo lygis turi atitikti teisės aktais nustatytos valstybinės kalbos mokėjimo kategorijos reikalavimus šiai pareigybei.

Privalumai:Darbo mokymo įstaigos valgykloje patirtis.
Kontaktinis telefonas: 867170211
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2019-09-23 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...