Vilniaus statybininkų rengimo centras, Общественное учреждение

Valgyklos vedėjas

Atlyginimas atskaičius mokesčius480―620 €
Объявление действительно до:2019-09-23
Характер работы:Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas: 1. organizuoja Įstaigos valgykloje maisto patiekalų gamybą ir prekybą; 2. kontroliuoja: 2.1. kad patiekalai būtų gaminami vadovaujantis gamybos technologijomis, sanitarijos ir higienos reikalavimais; 2.2. kad valgyklos darbuotojai būtų aprūpinti reikiamais įrankiais ir darbų saugos bei asmeninės apsaugos priemonėmis, vykdytų gaisrinės saugos, darbo saugos ir sveikatos instrukcijas, asmens higienos reikalavimus, sanitarinius – higieninius reikalavimus maisto paruošimui, dėvėtų tvarkingus darbo drabužius, naudotųsi tik tam darbui skirtais darbo įrankiais bei mechanizmais ir asmeninėmis apsaugos priemonėmis ir kt. 3. atlieka paruoštų maisto produktų degustaciją; 4. tikrina, ar į maisto produktus nepateko svetimkūnių, buitinių parazitų; 5. užtikrina žaliavų, maisto produktų, pusgaminių ir paruoštų patiekalų realizacijos terminų laikymąsi, teisingą jų sandėliavimą, laikymą bei saugojimą; 6. užtikrina jam patikėto inventoriaus, įrengimų ir maisto produktų, žaliavų tinkamą naudojimą ir apsaugą; 7. rūpinasi savalaikiu virtuvės ir valgyklos bei pagalbinių patalpų valymu ir remontu pagal saugos darbe, priešgaisrinės saugos ir higienos reikalavimus, rūpinasi įrenginių technine būkle, informuoja apie neatitikimus ir gedimus direktoriaus pavaduotoją infrastruktūrai, o jam nesant, darbų ir civilinės saugos inžinierių arba Įstaigos vadovą; 8. sudaro valgiaraščius ir gaminamų patiekalų technologines korteles; 9. užsako prekes, rūpinasi jų priėmimu, laikymu, sandėliavimu; 10. pildo privalomus žurnalus; 11. nustatytu laiku rengia ir pateikia ataskaitas buhalterijai; 12. vadovaudamasis Įstaigos dokumentacijos planu formuoja dokumentų bylas, laiku perduoda į archyvą; 13. laikinai nušalina valgyklos darbuotoją nuo darbo, jeigu jo sveikatos būklė neatitinka reikalavimų; 14. vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio Įstaigos vadovo ir direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai nurodymus.
Требования к работнику:1. Ne žemesnis kaip aukštesnysis išsilavinimas ar specialusis vidurinis išsilavinimas, įgytas iki 1995 metų;

2. Maisto ruošimo profesinė kvalifikacija;

3. Ne mažesnis kaip 2 metų profesinio darbo stažas;

4. Bazinė kompiuterinio raštingumo kvalifikacija (informacinių technologijų žinios ir gebėjimai, pakankami darbui kompiuteriu profesinėje veikloje vartotojo lygiu);

5. Mokėjimas naudotis kasos aparatu;

6. Lietuvių kalbos mokėjimo lygis turi atitikti teisės aktais nustatytos valstybinės kalbos mokėjimo kategorijos reikalavimus šiai pareigybei.

Преимущества:Darbo mokymo įstaigos valgykloje patirtis.
Контактный телефон: 867170211
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Больше объявлений о работе >>
Время действия этого объявления о работе закончилось 2019-09-23 Больше объявлений о работе >
При возникновении вопросов пишите нам.
Мы будем очень благодарны, если вы сообщите нам о любых замеченных на сайте
ошибках или недостающих функциях.
Обращаюсь по поводу:
Ваше имя:
Адрес электронной почты:
Телефон(не обязательно):
Вопросы, пожелания:
Пожалуйста, ждите...