Primus NV

Primus NV, UAB

Stalius smulkiems durų montavimo, remonto darbams

Skelbimas galioja iki:2016-11-23
Įmonės veiklos sritis:Prekyba
Darbo pobūdis:Ieškome staliaus smulkiems durų montavimo, remonto darbams. Darbas - nepilną darbo dieną. Reikalavimai - patirtis panašioje srityje, kruopštumas ir atsakingumas.
Kontaktinis telefonas: +37065066658
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Primus NV http://www.e-durys.com

Primus NV, UAB

E-durys - tai elektroninė durų parduotuvė, prekiaujanti vidaus, lauko, specializuotos paskirties durimis bei durų priedais. Čia rasite duris pasižyminčias ne tik savitu stiliumi ar unikaliu dizainu, bet ir išskirtiniu funkcionalumu: nematomas vidaus duris, stumdomas duris sienoje, abipuses varstomas duris, priešgaisrines ar garsą izoliuojančias duris.
Savo klientams siūlome tik tokias duris, kurių kokybe įsitikiname patys E-durys elektroninėje parduotuvėje duris galite išsirinkti pagal pageidaujamą spalvą, išmatavimus, paviršių, stilių bei daugelį kitų pasirinkimų.
Jei durų užsakymo procesas jums pasirodytų keblus, mūsų meistrai patars ir pagelbės Jums kiekviename žingsnyje: atvyksime į jūsų namus ar biurą, padėsime išsirinkti tinkamiausią durų modelį, išmatuosime durų angas, o įsigijus duris, rekomenduosime meistrą jų sumontavimui.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2016-11-23 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...