Terra recycling

Terra recycling, Private limited liability company

Accountant

Advert is valid until:2015-01-18
Company activity field:Finance
Job description:Įmonės apskaitos dokumentų tvarkymas nuo pirminių dokumentų iki finansinės atskaitomybės sudarymo; -Ataskaitų ir mokesčių deklaracijų rengimas; -Darbuotojų darbo užmokesčio bei su tuo susijusių mokesčių ir įmokų skaičiavimas; -Sąskaitų išrašymas klientams, kiti apskaitos darbai.
Reikalavimai: Turėti socialinių mokslų studijų srities apskaitos/finansų krypties aukštąjį išsilavinimą. Geri akademiniai pasiekimai bus vertinami kaip privalumas; Apskaitos principų išmanymas; Mokėti kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją ir panaudoti turimas profesines žinias; Lietuvos Respublikos įstatymų bei kitų teisės aktų, reglamentuojančių įmonės veiklą, išmanymas; • Dokumentų rengimo taisyklių žinojimas ir gebėjimas jas pritaikyti; Atitinkamų žinių iš ekonomikos, finansų, bankininkystės, Gebėjimas bendrauti, realiai vertinti įvairias situacijas; Turėti darbo kompiuteriu įgūdžių; Buhalterinio darbo patirtis būtų privalumas. Mokėjimas užsienio kalbų ar kai kurių iš: anglų, lenkų, rusų.
Siūlome: Įdomų ir atsakingą darbą profesionalioje komandoje; Savarankiškumą ir iniciatyvą skatinančią aplinką; Profesinio ir asmeninio tobulėjimo galimybes; Geras darbo sąlygas ir konkurencingą atlyginimą.

Contact phone number: 869807414
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Terra recycling

Terra recycling, Private limited liability company

UAB "Terra recycling", įmonė vykdo atliekų, antrinių žaliavų surinkimo, vežimo, perdirbimo ir prekybos veiklą.
More job adverts >>
This job advert has expired 2015-01-18 More job adverts >
Should you have any queries please feel free to contact us
We would appreciate if you let us know of any errors or missing functions found
on the website
I‘m making an inquiry about:
Your name:
E-mail address:
Telephone number (optional):
Questions, requests:
Please wait...