Terra recycling

Terra recycling, UAB

Buhalteris

Skelbimas galioja iki:2015-01-18
Įmonės veiklos sritis:Finansai
Darbo pobūdis:Įmonės apskaitos dokumentų tvarkymas nuo pirminių dokumentų iki finansinės atskaitomybės sudarymo; -Ataskaitų ir mokesčių deklaracijų rengimas; -Darbuotojų darbo užmokesčio bei su tuo susijusių mokesčių ir įmokų skaičiavimas; -Sąskaitų išrašymas klientams, kiti apskaitos darbai.
Reikalavimai: Turėti socialinių mokslų studijų srities apskaitos/finansų krypties aukštąjį išsilavinimą. Geri akademiniai pasiekimai bus vertinami kaip privalumas; Apskaitos principų išmanymas; Mokėti kaupti, sisteminti, apibendrinti informaciją ir panaudoti turimas profesines žinias; Lietuvos Respublikos įstatymų bei kitų teisės aktų, reglamentuojančių įmonės veiklą, išmanymas; • Dokumentų rengimo taisyklių žinojimas ir gebėjimas jas pritaikyti; Atitinkamų žinių iš ekonomikos, finansų, bankininkystės, Gebėjimas bendrauti, realiai vertinti įvairias situacijas; Turėti darbo kompiuteriu įgūdžių; Buhalterinio darbo patirtis būtų privalumas. Mokėjimas užsienio kalbų ar kai kurių iš: anglų, lenkų, rusų.
Siūlome: Įdomų ir atsakingą darbą profesionalioje komandoje; Savarankiškumą ir iniciatyvą skatinančią aplinką; Profesinio ir asmeninio tobulėjimo galimybes; Geras darbo sąlygas ir konkurencingą atlyginimą.

Kontaktinis telefonas: 869807414
Norite kandidatuoti? Spauskite "Siųsti CV".
Siųsti CV
Terra recycling

Terra recycling, UAB

UAB "Terra recycling", įmonė vykdo atliekų, antrinių žaliavų surinkimo, vežimo, perdirbimo ir prekybos veiklą.
Daugiau darbo skelbimų >>
Šio darbo skelbimo galiojimo laikas baigėsi 2015-01-18 Daugiau darbo skelbimų >
Rašykite mums kilus klausimams.
Būsime labai dėkingi, jei pranešite mums apie pastebėtas
tinklapyje klaidas ar pageidaujamas funkcijas.
Teiraujuosi dėl:
Jūsų vardas:
El.pašto adresas:
Telefonas(nebūtina):
Klausimai, pageidavimai:
Prašome palaukti...